Friday, 4 September 2009

berbuka

alkisah...hari selasa ari 2 bersamaan 1/9/2009 tarikh yang agak cantik orang kate..aku ngan dak2 aku pegi berbuka puasa sama2.

lepas kelas ECO211 (subject yg agak tough sem ni) pukul 6pm kte orang cabut cari kedai makan yang terbaikkk...1 dunia 9 plenet kte orang merantau cari kedai makan last2 kedai yang sama gak thun lepas kte orang pergi...tapi x pe 2 tak mematah kan semangat kte org nak berbuka...

sampai sane tau dak2 ni dah lah gile3..bleh dikate kan separuh pahala puasa aku hilang sebab gelak mcm nak maut...macam @#!#$ je.....nsb baik la dak2 ni pose...orang2 kat situ dah pandang2 len macam...ahhh tapi ape pedulik wat bodoh sudehhh....dak2 ni tau malu plak?!..hahaha...sory la geng gua kutuk lu orang,tp dalam kutuk ada pujian gak gua kasi....

ha ni de sikit selingan..."huuh ayat x leh blah"



"ni cume nak tujukkan yang kte orang msih lg kat malaysia"

"msg2 dpan cmra cover x leh blah"


"makan kte orang simple je..ni sbgai persediaan zaman bujang nnt"


"room8 yang gle"

lpas berbuka trus pg sbhyang magrib...wahhh 2 dah top up pahale balik dah 2...sejuk mate memendang
lpas je sbhyg jd se%$# balik...ade ke dak2 ni plak ajak pg berkarok plak...lepas mkan pg nyanyi..x ke keje gle!!
x pe layan kan.....asal kan happy yehhh...:)

2 comments:

  1. ade leh x kan nak bg tau...kat depan convent nak menghala ke muazam...

    ReplyDelete

aku!! dlm!! hidup!! aku!!

aku!! dlm!! hidup!! aku!!